Over mij

 

Mijn naam is Stieneke Reuvekamp, geboren in Drenthe, nu woonachtig in Deventer. Moeder van 2 prachtige dochters, eigenaresse van een webshop in zelfgemaakte cadeau artikelen (www.madebystientjen.nl), werkzaam als Lichaamsgericht Energetisch Therapeut en operatie-assistente.

 

Enkele jaren geleden las ik op internet een artikel over hoogsensitiviteit en herkende daarin veel dingen van mijzelf. Ik ben opgegroeid in een gezin met 6 kinderen, waar weinig over gevoelens werd gesproken. In mijn jeugd heb ik me vaak anders dan andere kinderen gevoeld, maar kon er nooit precies de vinger op leggen waarom. Na het lezen van het artikel vielen er puzzelstukjes op hun plaats.

 

Van mijn jeugd kan ik me weinig herinneren. Ik heb al vroeg geleerd om dingen "weg te stoppen", ook mijzelf.

Ik leerde mij aanpassen, zodat ik paste in het "normale" plaatje. En eigenlijk was ik me daar (lange tijd) niet van bewust. Ik was niet meer in contact met mijn lichaam en kon daardoor mijn grenzen niet aangeven. Door gebeurtenissen in mijn volwassen leven kwam ik daar achter en ben ik op zoek gegaan naar wat ik wilde, voelde en dacht. Een lastige opgave voor iemand die dat niet geleerd heeft.

 

Steeds meer leerde ik de afgelopen jaren om weer in contact te komen met mijn lichaam, om mijn gevoelens toe te laten en de pijn en het verdriet die daar onder zit aan te gaan; een zware maar ook mooie reis naar mijzelf. Meer en meer kom ik tevoorschijn en durf ik mij zichtbaar te maken voor mijzelf en de ander.

Na Reiki 1 en 2 en de cursus Simple Touch en Simple Touch toepassingen, heb ik de MEE opleiding afgerond.

Door de opleiding MEE-therapie (vanaf heden LET-therapie) leerde ik nog meer over mijzelf. En leerde ik hoe ik jou kan helpen om dat ook te ervaren. Inmiddels ben ik ook gecertificeerd Luisterkind werker, Therapeutisch medium, Trance healing therapeut en paramedisch medium.


Het geeft me zoveel energie om in mijn praktijk mensen te kunnen begeleiden naar meer bewustzijn, van zichzelf, hun lichaam, van patronen en overtuigingen. Om hen het licht in zichzelf weer te laten ervaren.

Ik voel me enorm dankbaar dat ik dit mag en kan doen.

 

 

Als ik het goede zie in jou en jij het goede ziet in mij,

wat zou er dan een prachtige verandering in ons leven en de wereld komen.