Access Consciousness Bars®

 Praktijk Stralend Licht

Praktijk voor persoonlijke groei, healing en creatie

Energetische therapie en transformatie coaching

Access Consciousness Bars®


Tijdens een Access Bars® worden 32 punten op je hoofd zachtjes aangeraakt, waardoor de energie weer gaat stromen. Het hoofd wordt aangezet om overbodige ideeën, gedachten, overtuigingen, oordelen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen los te laten. Je kunt het zien als het leeg maken van je harde schijf. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om weer vrijer te leven.


Een mooie behandeling voor mensen die gestrest of gespannen zijn, veel piekeren, hinder ondervinden van o.a. ADD of ADHD, af willen van angst of trauma.

Deze behandeling is een buitenkans voor jou om alles los te laten en heerlijk te ontspannen.


Een Access Bars® behandeling kan verandering in meerdere aspecten van je leven en lichaam brengen, zoals slaap, gezondheid en gewicht, geld, relaties en sex, intense zorgen en angst, stress en zo veel meer.

Elke keer als je je Bars "laat nalopen", lost er een oud stukje op om ruimte te maken voor iets nieuws.

Je lichaam leert om te ontvangen. De keuze te hebben wat je wel of niet wilt of gelooft, om andere keuzes en mogelijkheden te creëren vanuit jezelf.


Zoals de ontdekkers van Access Bars® zeggen: in het ergste geval zal je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het BESTE geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.


Ben jij klaar voor een heerlijke totale ontspanning én verandering in je leven?


Copyright @ All Rights Reserved